Aleksandar Pavić: Vreme je za nacionalno okupljanje, slede izazovna vremena

U 84. epizodi emisije Dijalog govorio je Aleksandar Pavić, politikolog. Emisija je snimljena 14. septembra u našem studiju u Beogradu

Šta je pokazala poseta Merkelove i da li je nemačka kancelarka najavila promenu politike prema EU prema kosovskom pitanju? Zašto je Beograd priznao Šmita za visokog predstavnika u BiH ako to nisu učinili Banjaluka, Moskva i Peking? Treba li pozdraviti uvođenje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao državnog i nacionalnog praznika? Šta su pokazali događaji sa Cetinja; da li Đukanović gubi podršku Evropske unije?

Koliko će na budućnost Amerike uticati poniženje koje je pretrpela u Avganistanu? Hoće li Bajden zaršiti mandat s obzirom na problematičnu ekonomsku, migrantsku, pandemijsku i geopolitičku situaciju? Da li je Tramp zauvek otpisan ili treba očekivati neku vrstu njegovog povratka? Zašto je kineska vlast odlučila da krene u neku vrstu ekonomske i kulturne revolucije? Da li je Rusiji potrebna državna ideologija? Zašto u Srbiji nema ozbiljnije konzervativne ili desničarske stranke ili pokreta?

O ovim i drugim pitanjima u 84. epizodi emisije Dijalog govorio je Aleksandar Pavić, politikolog. Emisija je snimljena 14. septembra u našem studiju u Beogradu.

Pratite nas na sledećim platformama:

Vajber https://invite.viber.com/?g2=AQBSE1dY…

Fejsbuk grupa https://www.facebook.com/groups/novis…

Fejsbuk stranica https://www.facebook.com/novistandard

Tviter https://twitter.com/NoviStandard

Telegram https://t.me/joinchat/wtqBqg_wZ-liNWM0 (Ukoliko je link istekao obratite nam se na [email protected]

Vkontakte https://vk.com/novi_standard

Instagram https://www.instagram.com/novi_standard/

Video
Pratite nas na YouTube-u