Rajko Petrović: Postoji plan da se srpski identitet regionalizuje

U 85. epizodi emisije Dijalog govorio je Rajko Petrović, politikolog. Emisija je snimljena 21. septembra u našem studiju u Beogradu

Da li i zbog čega izumire srpsko selo? Kakvi su ekonomski, politički i demografski potencijali savremene Hrvatske kao najvećeg regionalnog konkurenta Srbije? Da li je danas ugrožen opstanak Republike Srpske i šta je namera nemačkog diplomate Kristijana Šmita? Kakva je politička i demografska situacija na Kosmetu? Koja je efikasna strategija odbrane nacionalnih i građanskih prava srpskog naroda u Crnoj Gori? Kako Španija rešava pitanje separatizma na svojoj teritoriji? Kakvi su unutrašnji politički odnosi unutar Španije? Koliki je danas uticaj Španije na svoje bivše kolonije? Koliko je brojna hrvatska emigracija u Latinskoj Americi i kako je ogranizovana? Zbog čega se građani zemalja Južne i Srednje Amerike masovno iseljavaju u SAD? Kakva je aktivnost Vatikana i protestantskih crkava u Južnoj Americi?

O ovim i drugim pitanjima u 85. epizodi emisije Dijalog govorio je Rajko Petrović, politikolog. Emisija je snimljena 21. septembra u našem studiju u Beogradu.

Pratite nas na sledećim platformama:

Vajber https://invite.viber.com/?g2=AQBSE1dY…

Fejsbuk grupa https://www.facebook.com/groups/novis…

Fejsbuk stranica https://www.facebook.com/novistandard

Tviter https://twitter.com/NoviStandard

Telegram https://t.me/joinchat/wtqBqg_wZ-liNWM0 (Ukoliko je link istekao obratite nam se na [email protected]

Vkontakte https://vk.com/novi_standard

Instagram https://www.instagram.com/novi_standard/

Video
Pratite nas na YouTube-u