A. Maljcev: Borba za klimu u Nemačkoj postaje – verski fanatizam

Tim mladim ljudima koji su štrajkovali glađu ispred Bundestaga toliko je ispran mozak da zaista misle da će nakon njih, a možda čak i s njima, planeta Zemlja prestati da postoji

Ispred nemačkog parlamenta – Bundestaga – nedavno je objavljen štrajk glađu „Poslednje generacije“, tačnije šestoro mladih ljudi, koji su izjavili da pripadaju poslednjoj generaciji na Zemlji. „Poslednjoj“ zato će uslediti opšti pomor i nestanak čovečanstva usled „klimatskih promena“.

Ova šestorka zatražila je da se odmah učini sve kako bi se zaustavilo globalno zagrevanje. Zatražila je i od kandidata za nemačkog kancelara da dođu i da sa njima razgovaraju. U početku nisu jeli, navodno tri nedelje, ali im niko od „kandidata“ nije došao. Kada su se prva dva „poslednja“ onesvestila, lekari su im pomogli da napuste mesto štrajka glađu. Tada je četvoro preostalih stupilo u „suvi štrajk glađu“ i objavili su da su spremni da umru za klimu baš tu – ispred Bundestaga jer ništa ne čini da zaustavi Apokalipsu.

I njih četvoro precenilo je svoje snage, pa su „suvi štrajk“ – koji su započeli uz medijsku pompu – iznenada obustavili.

Naravno, možete se dugo smejati nemačkim uhranjenim momcima i devojkama, koji od rođenja nikada nisu osetili glad, pa su odjednom odlučili da će njihovo žrtvovanje (možda čak i) zaustaviti globalno zagrevanje.

U njihovom slučaju je upadljiv pravi verski fanatizam.

Tim mladim ljudima je toliko ispran mozak da zaista misle da će nakon njih, a možda čak i s njima, planeta Zemlja prestati da postoji.

Ima u tome nešto što oni ne mogu da shvate.

Planeti Zemlji apsolutno je svejedno da li postoji čovečanstvo ili ne.

Ma kakva se klimatska kriza dogodila, na Zemlji će ostati više nego dovoljan broj mikroba, bakterija, biljaka, insekata… Biće, dakle, puna života…

Ovu vrstu verskog fanatizma koriste bahati manipulanti poput Alberta Gora i Bila Gejtsa, vođe Fridays For Future, i Greta Tunberg…

 

Autor Andrej Maljcev

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Jutjub/FRANCE 24 English

 

Izvor Fakti, 24. oktobar 2021.

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u