Teša Tešanović: Ovo će biti godina velikih političkih kriza i potresa

U 97. izdanju emisije Dijalog govorio je novinar Teša Tešanović. Emisija je snimljena 3. januara u našem studiju u Beogradu

Šta možemo očekivati u 2021. godini u međunarodnim odnosima? Šta Srbija može da nauči od Ujedinjenih Arapskih Emirata? Kako objasniti naftnu krizu u svetu? Ko stoji iza zelene agende? Šta pokreće hladni rat između SAD i Kine? Kako će četvrta idustrijska revolucija promeniti odnose u svetu? Šta je veliki reset? Šta su ciljevi feminizma? Da li je abortus ubistvo? Šta je suština koka-kola kulture koju forsiraju globalistički mediji? Da li je globalizacija neminovni istorijski proces? Kakva je uloga Rusije u modernom svetu? Kakvo je stanje svesti mladih u Srbiji? Koja je vizija Kine za razvoj sveta? Da li je Kina potencijalni neprijatelj Rusije? Mogu li SAD iskoristiti Indiju kao protivtežu Kini? Kako se odvija geopolitička bitka za Afriku? Kakva je politička situacija u Srbiji?

O ovim i drugim pitanjima u 97. izdanju emisije Dijalog govorio je novinar Teša Tešanović. Emisija je snimljena 3. januara u našem studiju u Beogradu.

Pratite nas na sledećim platformama:

Fejsbuk ⬇️

https://www.facebook.com/novistandard

Tviter ⬇️

https://twitter.com/NoviStandard

Vajber ⬇️

https://invite.viber.com/?g2=AQBSE1dY

Telegram ⬇️

https://t.me/novistandard

Vkontakte ⬇️

https://vk.com/novistandard

Instagram ⬇️

https://www.instagram.com/novi_standard/

Video
Pratite nas na YouTube-u