Jutjub uklonio pesmu „Jedina Srpska“ Beogradskog sindikata i D. Crnogorčević

„Jutjub nam je upravo skinuo spot za pesmu ‘Jedina Srpska’ po navodnom zahtevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtev nije ni podneo. Sasvim suprotno“, napisao je Feđa Dimović na Instagramu

Vođa grupe „Beogradski sindikat“ Feđa Dimović saopštio je da je Jutjub skinuo spot za pjesmu „Jedina Srpska“ po navodnom zahtevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtev nije ni podneo.

„Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavestio Jutjub. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je ‘Beogradski sindikat’ obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao!“, objavio je Dimović na Instagram profilu.

„Beogradski sindikat“ i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. januara, premijerno su izveli pesmu „Jedina Srpska“ posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podneli u odbrani slobode, vere i nacionalnog identiteta celog srpskog naroda.

„Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista“, naveli su autori.

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Fejsbuk/Crkva Ub

 

Izvor Sputnjik, 13. januar 2022.

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u