Rusku decu treba ubijati: Ukrajinski voditelj citirao Ajhmana (VIDEO)

„Pošto nas u Rusiji nazivaju nacistima, fašistima i tako dalje – dozvoliću sebi da citiram reči Adolfa Ajhmana, koji je rekao da je za uništenje jednog naroda potrebno uništiti, pre svega, decu“

Fahrudin Šarafmal, voditelj ukrajinskog “Kanala 24”, u programu je pozvao na ubistva ruske dece, citirajući tom prilikom nacističkog zločinca Adolfa Ajhmana.

– Znam da kao novinar moram da budem objektivan, moram da budem staložen da bih hladnog srca saopštavao informacije. Ali, iskreno, držati se sada je veoma teško, pogotovo u ovakvom vremenu. Pošto nas u Rusiji nazivaju nacistima, fašistima i tako dalje – dozvoliću sebi da citiram reči Adolfa Ajhmana, koji je rekao da je za uništenje jednog naroda potrebno uništiti, pre svega, decu. Jer ako deci ubijete roditelje, ona će svakako porasti i sigurno će vam se osvetiti. Ubijajući decu – ona nikada neće odrasti i nacija će nestati. Oružane snage Ukrajine ne mogu da istrebljuju rusku decu, jer je to zabranjeno pravilima ratovanja i raznim konvencijama, uključujući i Ženevsku konvenciju. Ali ja nisam iz Oružanih snaga Ukrajine. A kada budem imao priliku da se obračunam sa Rusima, to ću svakako uraditi – rekao je Šarafmal.

On kaže da će se, pošto ga nazivaju nacistom, pridržavati doktrine Adolfa Ajhmana i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da “vi i vaša deca nikada ne živite na ovoj zemlji”.

– Da biste osetili kako je to – kada ginu nevini civili, pa da osetite sav bol i patnju kada kažete – “mi nismo započeli rat, sve je to Putin, mi nismo hteli rat”. Ni mi to nismo hteli. Ali morate razumeti da govorimo o pobedi ukrajinskog naroda, a ne o miru. Treba nam pobeda. I ako za ovo moramo da iskasapimo sve vaše porodice, ja ću biti jedan od prvih koji će to učiniti. Slava naciji! I nadamo se da takve nacije kao što su Rusija i Rusi nikada više neće biti na ovoj zemlji. Jer oni su samo izrodi koji uništavaju ovu zemlju. Ukoliko Ukrajinci imaju priliku, što sada u principu i rade – uništavaju, seku, ubijaju, guše “Moskalje”. I nadam se da će svako prineti svoj doprinos i ubiti makar jednog “Moskalja” – zaključio je svoju rasističku tiradu Šarafmal, koristeći i pogrdan izraz za Ruse u Ukrajini.

Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini čiji je cilj, prema predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, denacifikacija Ukrajine i zaštita stanovnika Donjecke i Luganske Narodne Republike od genocida koji protiv njih sprovodi ukrajinsko rukovodstvo.

 

Autor Đorđe Marković

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Jutjub/The Truth Seeker

 

Izvor Pečat, 15. mart 2022.

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u