Nebojša Čović: Preživeo sam devet atentata, imam dokaze koga su finansirali Amerikanci

U 116. epizodi emisije Dijalog govorio je dr Nebojša Čović, nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije,, nekadašnji predsednik Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju, nekadašnji gradonačelnik Beograda, aktuelni predsednik KK Crvena zvezda

Kada je i kako Nebojša Čović odlučio da uđe u politiku? Kakav je bio njegov odnos sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković? Zašto se razišao sa SPS-om? Ko je iz DOS-a dobijao novac iz inostranstva za rušenje vlasti i da li o tome postoje dokazi? Da li je tačna zvanična verzija o atentatu na premijera Đinđića?Koliko atentata je preživeo Nebojša Čović i ko stoji iza njih? Ko stoji iza dokumentarnih filmova o Nebojši Čoviću koji su objavljeni na televizijama N1 i B92, i da li je reč o naručenim napadima? Koliko je ukrajinska kriza opasna za Srbiju i da li Srbija treba da uvede sankcije Rusiji? Šta je cilj Zapada na Kosovu, a šta u Republici Srpskoj? Koliko je religioznost važna za duhovni život pojedinca i naroda?

O ovim i drugim pitanjima u 116. epizodi emisije Dijalog govorio je dr Nebojša Čović, nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije,, nekadašnji predsednik Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju, nekadašnji gradonačelnik Beograda, aktuelni predsednik KK Crvena zvezda. Emisija je snimljena 11. maja u našem studiju u Beogradu.

Video
Pratite nas na YouTube-u