Siniša Ljepojević: Sledi pad režima u Evropi, kriza služi da se obezvrede dugovi

U 126. epizodi emisije Dijalog govorio je novinar Siniša Ljepojević, dugogodišnji kolumnista Novog Standarda. Emisija je snimljena 17. jula u našem studiju u Beogradu

Zašto je Zapad tri puta ublažio sankcije Rusiji za samo sedam dana? Koja dva strateška cilja su SAD ostvarile u Ukrajini? Da li sledi pad vlada u celoj Evropi? Šta je cilj velikog reseta? Hoće li se SAD usuditi da zarate sa Iranom? Zašto je Saudijska Arabija zainteresovana za članstvo u BRIKS-u? Hoće li nemačka privreda posustati i povući za sobom celu Evropu? Ko je uklonio Džonsona sa vlasti i zbog čega? Ko će naslediti Džonsona i hoće li voditi drugačiju politiku prema Ukrajini? Kako Kina gleda na ukrajinsku krizu? Koliko dugo će trajati rat u Ukrajini? Zašto Britanci raspoređuju vojsku u BiH? Da li Hrvatsku čeka ekonomska kriza nakon ulaska u zonu evra?

O ovim i drugim pitanjima u 126. epizodi emisije Dijalog govorio je novinar Siniša Ljepojević, dugogodišnji kolumnista Novog Standarda. Emisija je snimljena 17. jula u našem studiju u Beogradu.

Video
Pratite nas na YouTube-u