Арно Гујон, в.д. директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова (Фото: presscentar.uns.org.rs)

Skandalozna odluka Tvitera: Trajno suspendovan nalog Arnoa Gujona

Tviter je suspendovao više naloga poslanika i funkcionera SNS-a, a među njima se našao i direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon

Tviter je večeras suspendovao više naloga poslanika i funkcionera Srpske napredne stranke, a među njima se našao i direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

Poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić.

„Svi navedeni poslanici i poslanice su iz poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, naveo je Otvoreni parlament na Tviteru.

Nisu samo nalozi poslanika SNS-a u Skupštini Srbije suspendovani, već i profil gradskog menadžera Beograda Miroslava Čučkovića i nalog Arnoa Gujona.

 

Autor Aleksandar Nastevski 

 

Izvor Nova S, 18. avgust 2022.

 

Naslovna fotografija: presscentar.uns.org.rs

 

BONUS VIDEO:

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u