Slobodan Stojičević: Potcenjujemo opasnosti mrežnih ratova u digitalnoj eri

U 133. epizodi emisije Dijalog govorio je publicista Slobodan Stojičević. Emisija je snimljena osmog septembra u našem studiju u Beogradu

Da li je Rusija uradila dovoljno da parira Zapadu na informativnom i kulturnom planu u Ukrajini i drugim zemljama koje su poprište geopolitičkog sukoba, poput Srbije? Zašto Si-En-En piše o takozvanoj ukrajinskoj ROC doktrini koju je Pentagon razvio posle aneksije Krima? Zašto su režirani snimci kako ukrajinski vojnici spasavaju kućne ljubimce, da li se radi o emotivnoj manipulaciji? Da li je insistiranje na evroprajdu kulturna agresija Zapada protiv Srbije i da li im smeta veliki otpor koji na tom planu pruža srpski narod? Zašto je Zapadu toliko važna LGBT agenda da se čak najavljuje da će Ukrajina usvojiti zakon o istopolnim brakovima usred rata? Da li je SPC adekvatno reagovala na najavljenu paradu ponosa? Da li je veći rad SPC sa medijima i društvenim mrežama stvar pomodarstva ili je bilo krajnje vreme da se na taj način pruži otpor u mrežnom ratu?

O ovim i drugim pitanjima u 133. epizodi emisije Dijalog govorio je publicista Slobodan Stojičević. Emisija je snimljena osmog septembra u našem studiju u Beogradu.

Video
Pratite nas na YouTube-u