J. Kiprijanović: Fijasko Evroprajda i krah države Srbije

Bez obzira što je nakon svih obećanja i odluka, država Srbija poklekla i praktično se odrekla donošenja suverenih odluka, narod se nije odrekao Srbije

Kolonijalni upravnik Hil, američki ambasador u Srbiji, perjanica Bila Klintona, dobro poznat iz doba Dejtona i NATO bombardovanja sa svojim potrčcima iz Evropske unije naredio je vlastima u Srbiji da se šetnja mora održati.

I održala se. Protivustavno i protivzakonito. Ali je doživela i totalni fijasko iz više razloga. Bez obzira što je nakon svih obećanja i odluka, država Srbija poklekla i praktično se odrekla donošenja suverenih odluka, narod se nije odrekao Srbije, ni svojih predaka, ni svojih potomaka.

Fijasko je uveliko veći zbog toga što bez obzira što su ”ponosni” (ponosni na šta?) organizatori najavljivali više hiljada evro-paradera, bilo ih ne više od 300, što se vidi sa fotografije sa Tašmajdana po završetku šetnje.

Mora da se su se organizatori – paraderi ozbiljno ”nagruvali” Popersa kad su dali izjavu da je učestvovalo gotovo 10.000 ljudi. Inače, Popers je droga koja je polu-legalna, a još od 70-tih je koriste pretežno homoseksualci radi seksualne stimulacije. Čak je i američka FDA smatra opasnom i štetnom po zdravlje. Naravno to nije sprečilo gej-turističku agenciju Happygaytravel da uz najavu ture po Sremskim Karlovcima postavi i baner za nabavku Popersa!

Videli smo strašne scene guranja i privođenja starih monaha i monahinja od strane do zuba naoružane policije. Policije koju plaćamo mi građani Srbije. Za učešće policije, svi od ministra do onih na ulici, u organičavanju kretanja, privođenju i zastrašivanju poniženih građana koji su izražavali svoj revolt zbog izrugivanja najsvetijem u nas Srba: Hristu, Crkvi Njegovoj, Svetom Savi, Kosovu i Metohiji, za učešće policije u mlaćenju mirnih građana koji su stajali po kijametu bez ikakavog materijalnog interesa u odbranu Ustava i zakona Srbije, od danas ta policija zaslužila je da bude poistovećena sa neznabošcima. Bez izuzetka. Ko je hrišćanin zna o čemu pišem.

I naravno da je ruganje Hristu i Crkvi prilikom paradiranja sodomita bilo neizbežno. I na to smo upozoravali državne organe, potpisivali peticiju, ali uzalud. Umesto da se nakaza koja se ruga Hristu momentalno privede i udalji sa skupa, gledali smo kako se usred mučeničkog Beograda Svetog đakona Avakuma i igumana Pajsija, neka spodoba ruga raspeću Gospoda Hrista.

Ono što potvrđuje da je ceo Evroprajd imao za cilj ponižavanje i ruganje tradicionalnoj Srbiji je pojava spodobe od transdžendera koji slavi Kosovo Republiku u sred Beogada i pozira u svojoj nakaradnoj besramnosti sa crkvom Svetog Marka u pozadini, gde se nalaze zemni ostaci Cara Dušana.

Bilo kako bilo, koliko god da smo pretpeli poniženja, ovde opet treba podsetiti na reči Levana Vasadzea, predstavnika Svetskog kongresa porodica za Gruziju, prilikom regionalnog kongresa porodica u Beogradu 2016. godine da je situacija u Srbiji dobra dokle god 7000 do zuba naoružanih policajaca čuva 100 perverznjaka. Biće loše u Srbiji ako 100 policajca bude čuvalo 7000 perverznjaka.

Daće Bog da tu lošu Srbiju nikad ne dočekamo, a kad izađemo pred svete pretke da se ne postidimo.

 

Izvor ifamnews.com, 18. septembar 2022. 

 

Naslovna fotografija: Vladimir Sporčić/Tanjug

 

BONUS VIDEO:

 

Preporučujemo
Pratite nas na YouTube-u